GYIK

Itt mindent megtalálsz, ha mégsem írj nekünk 

Gyakori kérdések

Tényleg nem kell havi könyvelési díjat fizetnem?


Amennyiben alanyi adómentes katás egyéni vállalkozó vagy, külföldi ügyletek és munkavállalók nélkül, akkor valóban nem kell havi könyvelési díjakat fizetned. Az alapítási költségek az összes szolgáltatásunkkal kapcsolatos fenntartási díjakat tartalmazzák. Az alapítási költségek természetesen nem tartalmazzák a számlázód és az autokata előfizetésed díjait. Ezeket havonta vagy évente tudod rendezni. További információ itt. Havi könyvelési díj nélküli szolgálatásaink csak autokata előfizetés esetén érvényesek!
A kata start csomag tartalmazza az számlázó és az autokata díjakat is?


Természetesen az első regisztrációs díjak ezeket a szolgálatásokat nem tartalmazzák. Autokatát és számlázót itt tudsz beszerezni.
Miért kell, hogy autokata előfizetésem legyen?


Ha a Számlázz.hu autokata szolgáltatását használod, akkor nekünk nem kell könyveléssel egyáltalán foglalkoznunk, ezt a program megteszi helyettünk. Az autokata vezeti a bevételi nyilvántartásodat, gyorsabban tud szólni, hogy valamelyik kereted közelébe érsz mint mi. Ha kicsit továbbmész, akkor akár még a bevallásodat is el tudod saját magad készíteni. Mi védőhálót biztosítunk neked. Segítünk a vállalkozás alapításban, illetve bármikor elakadnál segítségedre leszünk, de a szatyrokat otthon hagyhatod. Könyvelési anyagot köszi... de nem kérünk.
Beletartozom-e a speciális adózói körbe, akinek nincs szüksége könyvelési díjra?


Amennyiben egyéni vállalkozó vagy és a következő állítások igazad rád, akkor szerintünk nincs szükséged könyvelési díjakra katásként: - alanyi adómentes vagy - külföldi ügyleteid nincsennek - munkavállalókat nem alkalmazol - tételes iparűzési adót választottál
Mi történik, ha nem tartozom a speciális adózói körbe?


Rengeteg könyvelőirodai partnerünk van, ilyenkor ajánlunk neked egy olyat irodát, mely a leginkább passzol igényeidhez.

Autokata

Az autokata egy digitális kata asszisztens, melynek segítségével számlázód adataiból folyamatosan nyomonkövetheted alanyi adómentes- és kata keretedet, értesítést kapsz az esedékes adófizetési kötelezettségekről, jogszabályi változásokról, illetve számos katás ügyintézést kezdeményezhetsz akár egyedül is. Az autokata a bevételi nyilvántartásod is elkészíti. 

Könyvelési díj nélküli csomagajánlataink csak Számlázz.hu és autokata előfizetésekkel együtt érvényesek bizonyos egyéni vállalkozói körnek. 

Centrum

Meyer&Levinson

7200 Dombóvár, Hunyadi tér 42. 

1052 Budapest Deák Ferenc u. 23 II. emelet 

Nyitvatartás

Mon - Fri: 9 - 17

  • értem a cégem
  • Facebook Social Icon